19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la Direcţia de Permise Auto Bucureşti

Percheziţii la Direcţia de Permise Auto Bucureşti

Procurorii şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au declanşat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii la Serviciul Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Bucureşti. Vizaţi sunt mai mulţi angajaţi ai instituţiei, suspectaţi de luare de mită. Persoanele care ar fi obţinut ilegal permise de conducere cu ajutorul angajaţilor Serviciului Permise Bucureşti cercetaţi de anchetatori ar fi plătit sume cuprinse între 100 şi 200 de euro pentru a obţine permisele auto, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.
Sursele NewsIn susţin că multe dintre intervenţiile pentru obţinerea unui permis auto contra unor sume de bani erau făcute prin intermediul unor instructori auto, iar banii erau daţi pentru ca elevii să promoveze proba practică a examenului auto.
Descinderile au început în jurul orei 6:00, la sediul aflat pe Şoseaua Pipera din Capitală. În paralel cu percheziţiile efectuate la Direcţia de Permise Auto, procurorii şi ofiţerii DGA au descins şi la câteva domicilii. 24 de mandate de aducere au fost emise, miercuri, acestea fiind eliberate pe numele unor ofiţeri şi subofiţeri de la Serviciul Permise Bucureşti, dar şi pe numele unor elevi de la şcoli de şoferi şi instructori auto. În dosarul instrumentat de Parchetul Capitalei ar fi 14 persoane învinuite. Cazul este în atenţia anchetatorilor de aproximativ patru luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII